Køkken og café

Værkstedscentret Tårnfalkevej

Café Langsiden / Erhvervskøkken

Værkstedscentret Tårnfalkevej har forpagtningen af Café Langsiden, som ligger i Greve Idrætscenter. Her kan du prøve kræfter med alle de funktioner, der er i en cafe lige fra køkkenarbejdet ( både det varme køkken og smørrebrød), opvasken, afrydning, kundebetjening/kassebetjening, servering og rengøring, opfyldning og trimning af cafe området.

Der kommer dagligt 2500 gæster på idrætsanlægget, så cafeen ligger centralt og særligt i eftermiddags- og aftentimerne er der mulighed for at øve sig i kundebetjening.

Her laver vi også mad til hele Værkstedscentrets kursister og personale, samt der tilberedes dagens ret, sandwiches, salater, burgers mv til salg i caféen.

Her er mulighed for at være i formiddagstimerne, hvor der primært arbejdes på produktion af varm mad og smørrebrød, og i eftermiddagstimerne hvor det handler mere om salg og produktion af fastfood og salg af dagens ret.

Hygiejne og egenkontrol

Hygiejne og egenkontrol er også vigtige fokuspunkter, når man driver et erhvervskøkken, og derfor vil alle kursister på køkkenholdet modtage undervisning i netop dette. Du vil modtage et hygiejnebevis, som du kan tage med dig i din kommende beskæftigelse, når dit forløb hos os stopper.

Vores køkken har fokus på en sund og varieret kost, og du vil her kunne tilegne dig konkret viden og færdigheder, som både kan være et fagligt springbræt, men som måske også kan give dig indsigt og evner, som du også i dit private liv kan bruge til at tilrettelægge en kost, der er sund og nærende.

Der er ingen krav til, hvad du skal kunne inden du starter – det er noget, vi planlægger sammen.

Instruktører

Michael
Chefkok

Gitte
Smørrebrødsjomfru

Aydah
Køkken

Tina
Daglig leder i cafeen

På Værkstedscentret Tårnfalkevej VCT bliver du undervist af professionelt uddannede fagfolk, som indenfor hvert deres felt, kan tilbyde deres faglige sparring omkring dine drømme for fremtiden.